Alle categorieën

Bedrijfsprofiel

Home > Over ons > Bedrijfsprofiel

Hunan Icemedal Koelapparatuur Co., Ltd

Hunan Icemedal Refrigeration Equipment Co., Ltd. werd opgericht in 2019 en is gespecialiseerd op het gebied van de productie van industriële koelapparatuur. Wij zijn een modern industrieel productiebedrijf dat R&D, productie, verkoop en service integreert en zich toelegt op technisch onderzoek en ontwikkeling van magazijnen aan de voorkant van de koelketen, werkplaatsen voor de verwerking en sortering van voedsel op lage temperatuur, snelvries- en vershoudapparatuur en de productie van intelligente koudebronnen, scherfijs machines, ijsblokjesmachines, buis ijs machines, blok ijs machines en andere producten.

Op basis van wetenschappelijke en technologische innovatie heeft ICEMEDAL internationale geavanceerde productietechnologie geïntroduceerd om gestandaardiseerde, intelligente en gemoderniseerde productielijnen te creëren. De apparatuur die we allemaal hebben geproduceerd, heeft een aantal binnenlandse en buitenlandse tests en certificeringen doorstaan ​​en heeft een aantal patenten. Onze producten worden veel gebruikt in logistiek transport in de koelketen, warmteafvoer in groente- en fruitvelden, voedselverwerking, verwerking van aquatische producten, chemische industrie, betonmenging, mijnkoeling en andere gebieden.

ICEMEDAL heeft een compleet managementsysteem gebouwd en een PROFESSIONEEL, UITGEBREID en ONE-STOP managementmodel geïmplementeerd en geavanceerde technologie, hoogwaardige producten en professionele services gecreëerd. Sinds de oprichting hebben we strategische partnerschappen gevormd met veel bedrijven en onze producten zijn geëxporteerd naar meer dan 130 landen en regio's zoals Afrika, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Australië en Zuid-Amerika.

We houden ons aan onze bedrijfsfilosofie van 'INTEGRITEIT, WIN-WIN, ENJOY LIFE' en 'Focus op het bouwen van ons merk, winnende markt door professionaliteit'. Om hoogwaardige apparatuur en diensten te creëren, hebben we veel jonge, ambitieuze en ervaren mensen verzameld, een professioneel R&D-TEAM, SERVICETEAM en PRODUCTIEBASIS gevormd. Geconfronteerd met kansen en uitdagingen, zal ICEMEDAL toegewijd zijn om onze klanten te bedienen met professionele en nauwkeurige technologie, vol enthousiasme, gediversifieerde ontwikkelingsdoelen en een win-win ontwikkelingstrend.

ONZE FACTORY

ONZE TEAM

Populaire categorieën